Vse teme pomoči

Kaj kupci vidijo na blagajni

Ko je zaščiteno podjetje blokirano, njegovi kupci ne morejo oddati naročila s plačilnimi pogoji. Blagajna pod korakom plačila prikaže sporočilo, kupec pa lahko še vedno ureja košarico.

Sporočilo na blagajni: nastavitve in predogled za kupce

Ko je vklopljeno Pokažite kupcem podrobnosti naročila (Nastavitve, Sporočila na blagajni), sporočilo navede zapadlo naročilo, znesek, datum zapadlosti, kje plačati in vaš kontaktni e-naslov. Ko je izklopljeno, kupci vidijo eno kratko sporočilo.

Sprememba sporočila

V razdelku Nastavitve, Sporočila na blagajni izberite jezik in sporočilo za urejanje: eno zapadlo naročilo, več zapadlih naročil, nad limitom, kratko sporočilo ali sporočilo o ročni blokadi. Vstavite polja, na primer številko naročila ali znesek, in preverite predogled: prikaže sporočilo tako, kot ga bere vaš kupec.

Kupci vidijo sporočilo v jeziku svoje blagajne: vaše besedilo v jezikih, ki jih prilagodite, in vgrajeno besedilo CreditHold v ostalih.

Plačilo zapadlih naročil

Sporočilo kupce napoti na stran Kredit v njihovem računu stranke. Navaja njihova zapadla naročila z gumbom za plačilo vsakega prek Shopifyja ter naročila, ki kmalu zapadejo. Če želite, prikaže tudi njihov kreditni limit in razpoložljivi kredit. Dodate lahko lastna navodila za plačilo, na primer podatke za bančno nakazilo.

Stran Kredit zahteva nove račune strank. Dodajte jo v meni računa stranke v razdelku Nastavitve, Stran Kredit za kupce.

Ko je naročilo v Shopifyju označeno kot plačano, se podjetje v nekaj minutah odblokira in kupec lahko znova naroča.

Če želite natančno videti, kaj kupci podjetja vidijo na blagajni in na strani Kredit, odprite podjetje in pod Več dejanj izberite Predogled kot kupec.

Naročila zunaj blagajne

Osnutki naročil, ki jih vaše osebje dokonča v skrbniški konzoli, prikažejo preverjanje kot opozorilo, ki ga osebje lahko preglasi; osnutka naročila, poslanega blokiranemu kupcu, ni mogoče plačati s plačilnimi pogoji, dokler ne dovolite enega naročila. Naročila iz POS in iz drugih aplikacij ne gredo skozi blagajno: če je tako naročilo oddano, ko je podjetje blokirano, ga CreditHold označi z oznako credithold:breach in ga navede na strani Domov. CreditHold naročil nikoli ne prekliče.

Še vedno imate težave? Pišite na [email protected]. Odgovorimo v enem delovnem dnevu.